• CSKA TV – ЦСКА ТВ – КЗЛ на Герена. Шествието на Армейците до Подуене – CSKASOFIA CSKASOFIA
  • CSKA TV – ЦСКА ТВ – Сектор Г КЗЛ микс ЦСКА Левски 28.10.2011 1:0 – CSKASOFIA CSKASOFIA
  • CSKA TV – ЦСКА ТВ – Сектор Г КЗЛ Говеда сини ЦСКА Левски 28.10.2011 1:0 – CSKASOFIA CSKASOFIA